Garantie bijuterii.

Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata de persoane autorizate de ANPC cu marca proprie de responsabilitate TRN si se regaseste in Lista operatorilor economici autorizați pentru efectuarea operațiunilor cu metale și pietre prețioase (activi).

SC TREND BOX SRL ofera clientilor sai o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.

S.C. TREND BOX S.R.L. autorizata de ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 10673/27.03.2019, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, si marca de responsabilitate proprie TRN.

Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor de mai jos (precautii si informatii utile), accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

PRECAUTII SI INFORMATII UTILE

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc.

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea pietrelor, a cristalelor si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale!

Feriti bijuteriile de accesul copiilor mici.

Bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.

Materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef au nevoie de ingrijire speciala. Acestea trebuie ferite de lumina si caldura excesiva pentru ca isi pot schimba culoarea, se pot crapa sau deteriora iremediabil. Uleiurile naturale ale pielii, temperatura si umiditatea naturala a pielii ajuta perla sa-si mentina stralucirea, dar acidul din transpiratie poate ataca si decolora sideful. Deasemenea, pentru perle, sidef sau coral nu utilizati substante standard de curatare a bijuteriilor, acestea pot fi prea dure.

Curatati bijuteriile din argint fara pietre cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.

Oxidarea (innegrirea) este o proprietate naturala a argintului de aceea nu se considera un defect.

Bijuteriile fara pietre se curata cu bicarbonat sau solutii speciale pentru a le reda stralucirea. Recomandam ultilizarea unei carpe moi pentru curatarea acestora. De asemenea recomandam pastrarea bijuteriilor in locuri uscate, departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala, caldura si pentru a preveni oxidarea lor.

Pentru a-si pastra garantia, bijuteriile se vor da jos inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata sau dezlipirea partilor .

Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

 

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.
In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

Toate bijuteriile prezente in acest magazin online sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bjuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura. Acesta este aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Echipa Trendino se straduieste sa prezinte produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produssa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relavanta la contact@trendino.ro.

Produsele sunt fabricate in tari precum: Turcia, Italia si China, respectand intocmai standardele impuse de importator – S.C. TREND BOX S.R.L.